loading

Welkom bij
Snoepwinkel Truuske!

Welkom in de aller, allerleukste snoepwinkel uit grootmoeders tijd!
Wij hebben de eerlijkste en heerlijkste snoepjes en lekkernijen.

Dit is de plek…
Waar je zelf een puntzak snoep kunt samenstellen met losse snoepjes. En waar wij de oud Hollandse snoep uit potten graag voor je afwegen. Maar ook de plek waar je zelf kunt scheppen uit een groot assortiment drop én speciaal snoep. Denk hierbij aan suiker- en glutenvrij snoep, of zelfs biologisch snoep! Daarnaast hebben wij volop traktaties en cadeautjes van en met snoep.

In onze eerlijke snoepwinkel staat vriendelijkheid en gezelligheid voorop.

Over truuske

De grootmoeder, moeder, vrouw die er altijd voor ons was in de grootste zin van het woord. De oma die er was met het snoepschaaltje en de lolly.

Truuske, de naam van mijn moeder. De vrouw van Jan Braun, mijn vader, met wie zij 36 jaar café Carrousel bestierde op Parade 32, een waar begrip in Venlo. Daar waar wij nu een geweldige, nostalgische “slókwinkel” hebben gebouwd.

Voel je welkom, net als vroeger!

Angelique Dirkse-Braun

 

Snoep voor iedereen


Daane & Thom - Wij zijn Daane (12 jaar) en Thom (9 jaar). Wij hebben allebei Coeliakie. Dat betekent dat wij niets mogen eten waar gluten inzitten. Als wij gluten eten dan krijgen we erge buikpijn en worden we ook erg misselijk. Gluten zitten in heel veel dingen: in bijvoorbeeld brood, crackers, beschuit, peperkoek, koekjes, gebak, soepen ,sauzen, frietsnacks,… Lees meer